Autók » Renault » Thalia (1998-2007)

Thalia Expresion 1.5dci

Szerintem jó és ki van fizetve

Szrintem jó a jármű! Mentem vele 20E km-t a fentieken kivül semmi gond. Ezek is az elején voltak, az ékszij tárcsánál vert a viz de gari hiján a heji szrelő gond nélkül meg oldotta! Amugy nem kell rögtön a szerviz meg az 5-6000ft óradij! De ha muszáj viszem oda, nem érdemes barkácsolni(a relénél kelett a renault szerviz technika)! Sokan fikázzák de meg nézném milyen kocsija van! Lehet még ilyen sem! A hely kinálat nem rossz én 2m magas vagyok ülés full hatul de viszonylag kényelmes. Megéri az árát én főleg az autó korára és dizel motorra mentem! Ennyi pénzért 3 éves szerintem jó felszerelt autót a thalián kivül nem találtm!

- Generátor szabadonfutós ékszijtárcsája mdijjal kb 25000ft(nem renault szerviz) 2db relé 15000

TOP CAR 2002 kft Eger

Fenntartási költség (9) Évjárat 2002