Röni, a család h? szolgája
Rönike
Csak a puszta számok alapján lett vásárolva az autó. Francia autóm még nem volt, csupa fenntartásokkal voltam iránta. De a puszta számok kiütötték a kifutóként árult Seat Cordobát. Seatból volt már kett?, mindegyiknek volt garanciás hibája, így volt egy kis pozitív lökés is. A vásárlási f? feltételei voltak: dízel legyen és klímás. Mivel aránylag sokat megyünk vele (36.000 km/év) . Az els? 30000-nél még becsületesen a márkaszervízbe vittem, azután úgy döntöttem, hogy a szervízfüzetbe le van írva mit mikor kell cserélni. A szervíz Hmvhelyen korrekt de már az els?n ki akarták cseréltetni a fékbetétet, nem bíznak a gyári betétben? Ezekután az orosházi Opel szervízbe hordtam. A 90.000-es szervízig három garnitúra sz?r?t cseréltem, és 91.000 km-nél az els? fékbetétet. Ezenkívül még más nem volt cserélve az autón. A francia autóról lebeszél? és kétkedve fogadó családtagok és ismer?sök állandó kérdése, hogy bírja?
A nehéz lábam miatt az utazója a kis Röninek nálam a 140-150 között van, itt produkál 5,5 literes fogyasztást. A feleségem is s?r?n használja neki elég a 4,5 is. Egyszer egy ponyvás utánfutó vontatásakor elérte a 6,5 fogyit de azt is 120-as tempónál. Elég sok országban megfordultunk vele, használjuk is rendesen, de még semmi baj nem volt vele. Ja, és gázolajból is látot már minden variációt de egyikre sem panaszkodott. A családom legnagyobb megelégedettséggel használja és bárkinek ajánlani tudom, sajnos mi már kin?ttük 4 f?nek egy kicsit sz?kös, f?leg gyereküléssel hátul.
- A hátsóajtó foggantyú eltört 3 év után.
Renault Hmvhely +
Opel szervíz Orosháza +++