Rendes munkatárs
Azért írok egy tárgyilagos véleményt mert látom, hogy mások csak nagymenőségből fikáznak.
Korábban is Thaliám volt (1.4 benzines, comfort). Amikor totálra törte egy alkesz én is úgy gondoltam, hogy most mást veszek, DE ilyen méretű, kényelmű, felszereltségű kocsit kb. 800 ezer forintal többér kaptam volna (és ekkor még nem dieselt néztem).
A tapasztalatok:
1./ Ezzel az autóval nem voltak még hibák, az előzővel azonban kis bosszúságok (pl. kapcsolók, ventilátor);
2./ Ebben az autóban nem, de a korábbi Tháliában zajos volt a menetszél (lehet hogy javítottak a gumi minőségén);
3./ A menettulajdonsága a dieselnek sokkal jobb, mint a benzinesé (lehet, hogy lomhább, de inkább a nagyobb nyomaték érvényesül);
4./ Az ülések nagyon puhák, könnyen kiülhetők;
5./ A perfekt felszereltség lényegében a legmagasabb csomag (ABS, légkondi, CD rendszer szervók és a szokásos renault extrák) de kicsit gáz, hogy ehhez egy külső hőmérséklet mérő feláras (pl. ez egy suzukiban sem extra);
6./ A perfekt "extra" kárpitja nem nagy szám.
A régebbi kocsimmal több szervízben is voltam, leginkább a hozzáállással van a baj.
A lényeg: Ma (fél év múlva) is ezt venném és semmiképpen nem adnék többet egy semmivel sem jobb autóért.
- kifogyott az ablakmosó (üres mező helyett)
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | thalia 1.4 | Következő autója? | az biztos, hogy marad a diesel |
Verdikt | (6.2/10) |