Autók » Renault » Thalia (1998-2007)

Thalia 1,5 dci 68 le

Nem szép, de legalább nem olcsó!

Az autót 2006. februárjában újonan vásároltam. Mivel korábban is egy Thaliát hajtottam /2001. évjárat 1,4 8v 75 LE/ sok meglepetést nem okozott az új gép. / A benzinessel 57.000 km tetem meg, egy apró hibája volt : az index relé ment tönkre, garanciában cserélve / A benzineshez képest a 68 LE /65 LE ?/ diesel motor véleményem szerint gyengébb. Négy személlyel klímával elég lusta. Fogyasztása 5 liter körüli. A csomagtartó nyílása elég szűk, de megszokható. A hátsó lábtér két gyereknek kényelmes / 185 cm magas vagyok/. A rádió álló autóban, nem járó motornál kikapcsol tíz másodpercen belül, még akkor is ha újra bekapcsolom. Rejtély számomra. Lehet , hogy csak nem értek hozzá. / A korábbi Tháliám ilyet nem produkált / Összességében meg vagyok elégedve vele, bár a lefutott 7.500 km nem mérvadó. Az ára 1,5 dci perfect 2,97 milla. nem olcsó, de a kategória társaihoz képest a legjobb vétel.

- csomagtartó központi zár / vezeték törés / Garanciában javították.
- Kinyomott kuplungnál ciripelő hang / mintha kinyomó csapágy hiba lenne/ a szervíz még nem látta.

Renault Újvári 98 KFT Dabas, 42,5 km

Fenntartási költség (6) Évjárat 2006
Előző autója? Thalia 1,4 8V 75 LE Következő autója? Honda City, v. Skoda Octavia
Verdikt (5.9/10)

Renault Thalia 1998