Nem az alakja miatt szeretem :)
A thalia előtt 8-18 éves kora között egy ´86-os négykarbis 33-as alfát vezettem, így felgyülemlett bennem a vágy, hogy legyen egy új autóm, amit nem kell állandóan szervízbe cipelni és nem költöm rá ingem-gatyám. Kitaláltam, hogy legyen egy olcsó új autó, külső annyira nem lényeges, csak elmenjen A-ból B-be, és mivel versenyekre járok, férjen bele négy íjász felszerelése, és a 41" tengelytávú csigás íjam fektetve. (Néztek is rám az utószalonokban érdekes arcokkal, hogy az egyik bámészkodó egy furcsa formájú nagy retikült akar beletuszmákolni a csomagtartókba). Ezen a teszten sorban elbukott mindegyik jelöltem.
Egyik kollegám említette a thaliát és mivel a szalon is a közelben volt, megjelentem a szokásos felszereléssel a kezemben.
A külseje elsőre nem nyűgözött le (másodikra és azóta sem), de a csomagtere úgy besszippantotta az íjamat, hogy túl tudtam tenni magam az ilyesmin.
Már három versenyszezonon túl vagyunk, napi városi használat mellett hétvégenként az ország különböző pontjait járjuk, erdős-mezős versenyek miatt áldva hasmagasságot ami jól jön a szanaszéjjel taposott földutakon. (bárki bármit mond, bele lehet pakolni négy darab 100+ kilós embert) :)
Ennyi idő után azt mondom, hogy ha valakinek nem presztizsből vagy farokhosszabítónak kell az autó és együtt tud élni az ismerőseinek csipkelődésével :) akkor jó választás.
- Három és fél év alatt még nem romlott el semmi (kop-kop)
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | 33 | Következő autója? | – |