Autók » Renault » Thalia (1998-2007)

Thalia 1.4 8V 75Le

Megbízható társ

Kedveljük, mivel ár/érték aránya megfelelő. Komfort szempontjából nem elsőosztályú, de az nem is ez a kategória!
A 8 szelepes motor kissé öreguras, bár elegendő. Comfort kategória: ez előnyös, mivel a Renaultnak a villamos felszerelései a leggyengébbek. Motor 30000 kilóméter után is megfelelő állapotú, csendes járású

- Szervízben felszerelt vonóhorog miatt hátsó rendszám világítás érintkezéshiba.
- Első szélvédő rossz szegélycsík.
- Beakadt érzékelő miatt olajnyomásjelző nem aludt ki indítás után.
- 2év után csomagtartó kp. zárhoz vezető vezeték kitöredezett ajtónyitási helynél

Molnár Autóház Szeged
Erősen kifogásolható szervíz, gyenge munkavégzés, ügyfél nem láthatja mit csinálnak (mit meg se csinálnak) az autóján.
Olajnyomásjelző problémának okát nem tudták (szakszervíz)!!!

Bugyi Pál és fiai kft- Makó
Kisvállkozás, ügyfélre maximális figyelem