Autók » Renault » Thalia (1998-2007)

Thalia 1.5 dci 65LE

Megbízható ...

2003-ban vásároltam újonnan (első ilyen 0 km-es autóm). Örültem neki és figyeltem rá. Idáig 4x járta meg Horvátországot velünk (4 személy + csomagtartó dugig 3 klíma = 5 l-es fogyasztás és hegynek fel is megy!), egy hét alatt 2.000-2.500 km gond nélkül tette a dolgát.
A hibalistát leírtam, igazából üzemanyagérzékeny, erre kell nagyon odafigyelni és nem lesz vele gond (aki pancsol az megjárja).
A hátsó utastér lehetne nagyobb egy kicsit, akár a csomagtartó hátrányára is, a pakolásnál el kell tűnni benne, de legalább belefér minden. A futómű bírja a strapát, de a gyári gumi (Goodyear GT2) gyorsan elfogy róla. A duplaoptikás fényszóró a nagyobb kategóriás autókat is megszégyeníti (lehet látni és látszani).
A 65LE kicsit kevés országúton, de a 160Nm azért helyel-közel kárpótol érte, emelkedőkön a benzinesek lemaradnak.
Nagyon jó családi autó, a szervízárak is elfogadhatóak, kisgyerekeseknek ajánlom!

- kesztyűtartó határoló műanyag 3x is - nem szabad nyitogatni a kesztyűtartót (biztos nem azért van)
- befecskendező szelepcsere 42.000 km-nél garanciába - el kell felejteni a 60.000. km-es üzemanyagszűrőcserét és 30.000- km-nél cserélni!
- tompított fényszóró izzó csere H7 - évente 1-1 (elviselhető)

Gold Cars - Kisvárda

Rónavölgyi - Szerencs