Autók » Renault » Thalia (1998-2007)

Thalia 1.5 DCI 65LE

Megbízható!

Érdekes olvasni a hasonló hozzászólásokat,
de nekem idáig semmi abnormális hiba nem fordult elő az autón.Az autó csak 1x hagyott cserben, mikor a holtponti jeladó megadta magát, de akkor már 275550Km volt az autóba!A befecskendező rendszer(adagoló, porlasztócsúcs)tökéletes, Mol vagy Shell kúton szoktam tankolni.A hátsó csapágyakat már 4x cseréltem(1db bal, 3db jobboldali).
Az autó fogyasztása nagyon jó:4,3 átlagba, de 4 liter alatt is kihozható
80 km-es tempóval hosszú sík úton!(3,8l volt a rekord!!)
A kényelem,a beltéri anyagok minőségérő,
a kinézetéről kár lefikázó dolgokat írni, mert nem kötelező megvenni!
Nekem megérte megvenni,nem csalódtam benne.

- 30 ezer kilométerenként cserélem az olajat, olajszűrőt, - levegőszűrőt. - A csomagtérzár kábel nekem is elszakadt,de csokival megjavítható, - csak be kell mászni a csomagtartóba! - 0-150000Km-ig semmi se romlott el rajta! - 150000Km:váltótartó bak - 157100Km:jobb hátsó kerékcsapágy - 180000Km 1db izzítógyertya - 188250Km:bal hátsó kerékcsapágy - 265742Km:Egr szelep - - 266068Km:Féklámpakapcsoló - 275550Km:felső holtpontjeladó - 288790Km:jobb hátsó kerékcsapágy - 320909Km:felső holtpontjeladó( az utángyártott bírt 45359Km-t , most eredeti Renault került bele + 6000Ft a különbség.Elegem van a sok gagyi utángyártott vacakkal!) - 349047Km:Kormányszervó - - -

Fenntartási költség (9) Évjárat 2003
Előző autója? Renault Következő autója? Marad ez!
Verdikt (8.9/10)

Renault Thalia 1998