Autók » Renault » Thalia (1998-2007)

Thalia 1.4 16 v

Jó vétel

Amikor megvettem kisse ovakodtam, mert a francia autoknak nem tul jo a hire. Hat meg ha torokoknek is van koze hozza az nem javit ezen a kepen. Egy ev utan elmondhatom, hogy alaptalan volt a bizalmatlansag. Egyertelmuen nem egy csajozos auto, viszont teljesitmenyet tekintve (98 LE - 1050 kg - os osszsulyhoz) elegedett vagyok vele. Annyit taln meg tudni kell rola, hogy mivel kicsi motorbol akartak sokat kihozni igazabol 3000 folott lehet vele komolyabb megmozdulasra vallalkozni.
Alapvetoen egy szeretheto auto, kisebb nagyobb hianyossagokkal, amit elsosorban az ara magyaraz. Nagykepuseg lenne ettol az ugy arban mint mereteben alsobb kategorias autotol hatalmas dolgokat elvarni, de kenyelem es megbizhatosag valamint dinamika szempontjabol egyertelmuen megeri az arat.

2008 05 05

Hát bizony eljárt az idő fölötte. Már nem én vezetem de, de a cégnél még mindig teljesiti a szolgálatot. Gyakorlatilag 2 dolog állandó vele kapcsolatban: 1. megy szegény különösebben minden extra igény nélkül és soha senkit nem hagy úton 2. Mindig ég a motor hibajelző sárga lámpa, ami az injektor tekercsek meghibásodását jelzi vagy nem (igaz néha tényleg gond van a tekercsekkel). Lámpa ide vagy oda egyébb semmi baja nem volt pedig 200,000 km nem kevés. Sokkal többet teljesitett mint amit elvártam tőle vásárláskor. Visszagondolva jó vétel, mert nem igazán volt baj vele és a szerviz sem került annyiba.

- Eleg sok aprosag, de főként az indukciós tekercsek

Fenntartási költség (7) Évjárat 2004
Megbízhatóság (10) Vezetett km 196000