Autók » Renault » Thalia (1998-2007)

Thalia Thalia 1,4 RT

Igénytelen komfortos szamár

Nagyon kényelmes az ülése még hosszabb úton is (vezet?ként), de a hátul ül?knek kevés a hely, f?leg a fejnek, a jó magyar utakon minden kátyúban koppan még a 10 éves gyerek feje is.
Jól húz, jól gyorsul 80-100-ig, utána kicsit er?tlenné válik, haladni lehet vele, de gyorsulni nem nagyon.
Jó nagy a csomagtere, kár, hogy a sz?k nyíláson keresztül nagyobb dolgot nem lehet pakolni, bár elférne benne!
Igazi jó igásló, bírja a nyüstölést.
Nagyon jó a féke, az els? alkalommal majdnem kitörtem a szélvéd?t, meg kellett tanulni finoman fékezni vele.
Jó a rugózása, a kényelmi szempontoknak elöl tökéletesen megfelel, hátsó ülés csak kisgyerekeknek való.

- A 135.000 km alatt az els? 30.000-es szervízen cserélték ki mindkét els? hangszórót, mert azt mondtam, hogy úgy hallom, mintha a jobb oldali kicsit torzítana. 120.000-nél még a szervízben is azt hitték: egy csomó dolgot ki kell majd cserélni, aztán csak az ékszíjat kellett (egyébként is kellett volna). Izzókat viszonylag gyakran cserélem, ráadásul a helyzetjelz?höz nehezen lehet hozzáférni. Olajat egyáltalán nem eszik, 5 éves akkumlátor -18 fokban csillaggarázsban is egy pöccre indul.

Szolnoki Renault márkaszervíz

Fenntartási költség (8) Évjárat 2001