Hófehér álom (de tényleg!)
2,5 millió forintért légzsákos(kikapcsolható!), ABS-es, klimás, hátul fejtámlás, kormányról vezérelhet? 4 hangszórós rádiós autó, plusz a remek kiszolgálás! Ilyen egyszer?en nem volt másik, s azóta sem igen ?berelték. Sok márkánál jártam a megvásárlás el?tt, de esélyük sem volt. Pedig régi Skoda szerelmes voltam, de a Fabia reménytelenül drága, ill. egy csomó minden nem is rendelhet? hozzá. S akkor még nem is beszéltünk a f? attrakcióról, a 98 lovas motorról! Nagyon megy, s a magas felépítésb?l adódó billegés nem megy az útfekvés rovására, soha nem hagyta el a kijelölt ívet. 180-at bármikor vígan megfut. Ez már a modellfrissítés utáni tipus, küllemre jobban emészthet?. Bemutatáskor az els? változat nem tetszett nekem sem, de a rengeteg jó tulajdonsága ill.az, hogy az els?, saját er?b?l megszerzett új autónk volt, ma már odáig vezetett, hogy ha a feleségemet követem a másik autónkkal szépnek is tartom. Id?közben a Thalia a család második autója lett, s egy éve inkább városban fut. Szervízbe csak a kötelez? átvizsgálásokkor kellett vinni, fizetni az egyévesnél 3400, a két évesnél (olajcsere, fékbetétek, s egyéb folyadékok cseréje) 35000 ft kellett. Ennél sokkal többet költöttünk a használt autóinkra éves szinten!
Szóval teljes a szerelem részemr?l!
- A kézifék nyikorgott 1 éves korában. 10 perc munka, ingyen volt. (garanciaid? már lejárt).
Renault Fejes Hódmez?vásárhely
Ez a szalon az oka a feltétlen, megrögzött Renault imádatomnak. Számos "nagy presztizs?" márkától pártolt már ide emiatt vásárló (VW, Toyota, Opel, Ford stb), akik egyértelm?en az említetteknél tapasztalt bánásmódot kifogásolták.Családias a hangulat, de abszolút profik, precizek, gyorsak, nem akarnak megkopasztani, a pénzedért pontosan azt kapod amit ígérnek, plusz egy csomó megfizethetelen dolgot: odafigyelés, kedvesség, gyorsaság (egy-két napnál soha nem kell többet várni a szervízre, de legtöbbször azonnal is tudnának fogadni). Szerintem ezek mellett szinte már másodlagossá válik az autótipus. Nekik köszönhet?en szerintem Csongrád megyében messze az átlagot meghaladó a Renault-sok száma.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | Lada Samara 2109 | Következő autója? | Renault Megane II Grandtour Auth.Plus |
Verdikt | (8.6/10) |