hátul rémálom
Hát amikor elhoztuk a szalonbol,a 2 éves kisfiam bele sem ült "ilyen ronda autot vettünk"monta,és inkább az annyával utazott a régi fiat mareával.hát a konfort érzet elég lehangoló volt az előző autonkhoz képest,de munkába járni vettük,és hamar megszerettem ezt a kis förmedvényt.82le diesel létére elég fürge és a fogyasztása nagyon jó 5l pedig nyomom neki rendesen,és csak Pécs -Komló között járok vele.A feleségem is szivesen ül bele a kis autoba ha a belvárosba megy könnyebb vele parkolnia mint picassojával.Sok gondom még nem volt vele,de a nyáron szervokormány kihagyott induláskor kis idöre ,bejelentkezdtem a szervízbe Kaposszekcsőre megnézték és közölték h komplett csere kb 160000ft röktön levert a víz.megnéztük a neten hol,és mennyiért javitanak szervot.találtunk párat max 40000ft-ig javitható,de csoda történt valamilyen módon megjavult és fél éve nem jelentkezett a probléma.most hogy 80000km-t futott kicsit aggodom a porlasztócsucsok miatt,de még ezekben a hideg időkben is remekül indul,a csillaggarázsban.Én nagyon szeretem és elégedett vok vele,de megjegyzem ez csak kétszemélyes auto szerintem,egyszer utaztam benne hátul,rémálom pedig csak 180cm magas és 90kg vok családosoknak nem ajánlom,hát a csomagtortó jó nagy,de ha előre gurul benne valami,én még betudok érte hajolni,de egy öreg nyugdilyas a botjával tudja csak kipiszkálni,vagy lehajtja a háttámlát.
- bal első ablakemelő kapcsolo,kábelkötegen belüli szakadás ezért nem müködött az egyik porlasztócsúcs segédszálat húzdtak probléma megszünt,csomagtarto zár.
nyítrai Pécs ,Szikszo Kaposszekcsö
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2004 |