A csomagtartókirály!
Hát mit ne mondjak a vásárlásnál nem a "dizájn" volt a f? szempont...Azért így is 2,7milla volt, dehát az egynégyes 16 szelepes, meg a légkondi és e.ablak az a minimum.
Ami egyrtelm?en 10 pontos a kocsiban az a csomagtartó mérete. 510 liter, szinte lehetetlen megpakolni. Ennek másik oka a szörnyen kis ajtaja, ami nemcsak a csomagokat, hanem a hátsó utasokat is sújtja. A fejbeverés 160cm felett garantált, mazohisták el?nyben. Egyébként sem a hátsó utasokról szól az autó, mert a "lábtér"...szóval az nincs.
El?l már jobb a helyzet viszonylag jól el lehet helyezkedni és bár egy 7es béemvében nyilván jobban érzi magát az ember, rövid távon a thalia is megfelel? kényelmet nyújt. Hosszú úton nekem minden alkalommal megfájdult a derekam, de sokan a puha ülésre esküsznek.
Különösebben nem zörög a kocsi(bár ez is relatív), és a min?ségre sem lehet egy szavam sem, a beragadt antenna örök gond, de a "letépése" utáni beázáson egy kis gumigy?r? segített. Az izzócsere és az ablaktörl?lapát csere persze
magától értet?d?, de a 30es szervíz csak 10e jó magyar forint volt.
A motor t?rhet?, bár megpakolva már nagyon szenved. A váltó nagyon rövid, így nálam sokat is fogyasz. A min rekordom 7 liter a max 9 fölött, majnem zokogtam a benzinkútnál. A hatótávolság nekem kicsi(500km) a csomagtartóból még lophattak volna 10-15 litert a benzinnek... Ami a "mennyivel megy kérdést illeti" mégha egy ilyen kocsinál nem is ez az els?dleges: No-ban 195 körül mentem, aztán kivillogott egy bömös:) Nopersze szélzaj az van b?ven már 120-130nál is.
Összességében nem panaszkodom, nem egy élményautó, de a funkcióját betöltötte.
- antenna beragadt, aztán beázott
Renault Baumgartner
Ismer?s
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | Swift 1.0 | Következő autója? | Ford Focus 1.6 TDCi, Toyota Corolla, Aston Martin Vanquish,BMW M6 (mindezt egyszerre persze!!) |
Verdikt | (6.7/10) |