A család szereti
Jó:csomagtartó,és valahogy sokkal bensőségesebb mint pl.fabia aszenvedés kb. fél évesen kezdődött:mint kiderült kb.3-hónap a tető kárpit kopog.Szerviz:régi letép , uj felragaszt csunya de nem zörög.Behuztam egy vékony gumit a kárpit és a kereszt merevitő kőzé. jó!!kuplung bovden kb1 évesen ugrál.Csere. kb3hónap kuplung egyre erősebben rángat induláskor,és a kormánykerékből müanyag nyiszergés hallatszik.Szerviz:szerintük jó. Majd kis idő mulva újabb hiba jelzés , /kuplung,Kormány/.Mondtam tegyen rá egy pici szilikonzsirt hogy ne nyeszeregjen.Nekik nincs tegyek rá ha nekem van.De előtte azt modták a kormányoszlopot meg a müszerfalat is ki kéne venni.Hát ha ott a hiba.A vége:gari lejárt,kuplung rángatREN.HUN:nincs gond a csere engedve,60-40%-ban térit.kb40ezer kp és kész.De ez nem az autó hibálya.Szrintem kicsit nagyobb rugalmassággal ez egy jó autó.De újat többet soha .A vége:2év,1milla érték vesztés,csináld magad.Megérte nem? fogyasztás városban kissé tulzott /9/de kint elfogadható/6.5
- Kuplung bovden,TETőkárpit,kuplung ami csak a gari lejártával ismertek el.Kormánykerék nyeszereg,ezt már többnél is hallottam.
Renault Lantos
Kaposvár-cár REnault
Egyszer kaposszekcső de erről csak a REN:HUN.-tól értesültem, mert én nem.jártam ott!
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2004 |
Megbízhatóság | (7) | Vezetett km | 20000 |
Előző autója? | R19Chamade | Következő autója? | talán toyota, vagy mazda 3 2-3 éesen |
Verdikt | (6.6/10) |