Talisman RS (családi kúpoló)
Renault kereskedéstől vettem, teljesen megvagyok vele elégedve. Fehér bőr belső, kényelmes fotelek elől és hátul is. Csomagtere hatalmas, minden elfér benne, eddig soha nem kellett sakkozni a dolgokkal.
Az autó a legerősebb 225LE-s motorral szerelt, országúton akár 7 liter alá is lehet vinni a fogyasztást, ezt még autópályán is meg lehet valósítani. Vegyes használatban 8 liter nekem a fogyasztása. Természetesen erősen vezetési stílus függő, az erős motor sport fokozatban gyorsan reagál, így városban ugrálva simán lehet 10 fölé is vinni a fogyasztást, de nem szabad összekeverni egy RS Megannal hiába azonos a motor (oké a teljesítménye nem :) ), ez egy Talisman. Eléggé lehet élvezni az autót ezzel a motorral!
Nagyon szeretjük a hatalmas bálnát, sokat segít a 4 kerék kormányzás az irányításban, kanyarokban.
Negatívum úgy nagyon nincs, talán egyedül a váltó hidegen induláskor kicsit döcögős tud lenni de ez csak az első indulásra vonatkozik! Ilyenkor mintha nem tudná az erőt egyenletesen leadni és ugrik picit. Ehhez hozzá lehet szokni vagy induláskor már ECO-módban indulunk ez sokszor segíti de nem minden esetben.
- 1x jelzett a parkoló fék (elektromos kézifék) hibát, amit "ujra tanítottak" azóta nem találkoztunk.(Garanciális így nem került eddig semmibe)
Renault Budakalász
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2019 |