Útitárs, limuzin, teherautó, kégli ?...
Kíváló, kényelmes, jól pakolható, jól vezethet?. Tempósan autózható, baromira lehet menni vele. Érzi a szelet, de ha billen is, a nyomon marad. Ha mered taposni változatos úton is élményszer?en hajtható, "sínen" van. Hosszabb úton, pl. nyaralás 3 gyerek, akik közül kett? már feln?tt! és a cucc pl.a tengerre, kish?t? stb. 150 utazó órákon át. Ehhez képest jól fogyaszt(7-8 l) és mukkja sincs a terhelésre. Napi használatra is kellemes, mondhatom elegáns, der?s autó, jó vezetni, remekül kilátni, CD táram van, kormányról m?ködik, aut. légkondi, a városi kolbászolást is túl lehet élni. Tárolóhelyek, vidám bels?, elférsz, kégli is lehetne:-)))))))))
A gyújtótrafó-tipushiba rémes, és drága, már 20e Ft/db.(2005) Etetnek: párban kell cserélni, de nem igaz. Van egy tartalék garnitúrám és torx csavarhúzóm, baj esetén cserélni tudom. Erre érdemes felkészülni, sajnos. Ne áztasd a motorteret, és a legpárásabb tavaszi-?szi napokon fohászkodj, de kezdjen el rángatni, l?dözni...Lekopp: 4 db NIPPON DENSO van most benne, Made in Japan. Azt mondták ez a megoldás.Legalábbis hosszabb távra, mint a SAGEM.
- Gyújtótrafó 2x 4 db. Bal alsó gömbfej, bal hátsó lökésgátló eltört (de párban csere természetesen). Hogy nézni kell a fékbetéteket és cserélni az nem hiba. A hátsók jobban kopnak!! M?szerfal hülyéskedett, de kontaktspray a komputerbe és ki be szerelés csodát tett. Oka ismeretlen ma is.
Rönova. Kevés, de jó tapasztalatom: tuti megbízható, és ÉRTENEK hozzá.
Az én Szivattyú utcai Attila és Zsezse barátom a fiával. Évtizedes megbízható szerel? barátaim. Vakon hiszek az ítéletükben, a szavukban, és szakértelemmel, remekül dolgoznak.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | BX | Következő autója? | a következ? is egyter? lesz, talán Corolla Verso? |
Verdikt | (8.2/10) |