Tágas kényelem
Egyterű, csak szeretni lehetett de imádni nem. A vezetés hosszabb távon sem fárasztó a forgalom tökéletesen átlátható. Kényelmes nagy ülések elöl hátul. Hatalmas belsőtér. Az 1.6 motor egy kicsit lomha de ha lendületben van akkor 160-al kényelmesen lehet autópályázni vele. Városban sem kell félni tőle könnyű vele manőverezni és nagyobb a biztonságérzet is. A fogyasztás sem nagy 7.5l körül meg lehetett fogni. A motor az elektronika nagyon érzékeny és az alkatrész is drágább egy kicsit. A francia zsenik elrettentő műszaki megoldásainak köszönhetően a legkissebb javítás is hosszú időbe telik. Amit a szerelők vastagon fogó ceruzával díjjazzák is. Volt pár boszús napom a kocsi miatt, de az úton még sohasem hagyott cserben.
- Alapjárat szabályzó motor, tisztításért a márkaszervízben levettek 5papírral érte. 1 gyújtótrafó 16 papír. Légzsákjelző menet közben kivillant, hibaüzenet törlése 7 papír.
Először márkaszervizbe vittem, de ott mindíg madárnak nézik az embert. Volt mikor vitázni kellett az elvégzett munka(idő) és ár realitása miatt. Később maszek haverra bíztam rá, precizebb,olcsóbb. Bár eladtam az autót de azóta is jó a kocsi.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1997 |
Teljesítmény | (4) | Km vásárláskor | 112000 |