Szép, de ócska.
Még soha semmit nem bántunk meg ennyire, mint fenn említett autó megvételét. Szép, kényelmes, nagyon jó vezetni, de ami elromolhat rajta, el is romlik. Mindig van valami baja. Hol ez, hol az. Soha többé francia autót. Hát az árát még véletlenül sem érte meg!!!!!!!!!! Ráadásul a javíttatására rámegy az ember gatyája. Már, ha fenti szervízben kicserélik amit kell. Szóval, soha többé!!!!!!!!!!!!! Rémálmomban ne jöjjön el?. Olyan mint egyes n?k a férfiak véleménye szerint: aki szép, csakis buta lehet.
- elektromos tükör ha meleg van azért, ha hideg van azért.
- gyertyák, az izzókat kb. 8szor kellett komplett cserélni 2 év alatt. stb. stb. stb. Legutóbbi szervízen megfogadtam, akkor voltam ott utoljára! Eladom!
Renault Budakalász. Mindent elfelejtenek, soha nincs csereautójuk!!!!!!!!!!! Mogorvák, hazugok, lelopták a felnimet, még ?k voltak felháborodva, amikor visszaigényeltem. Egy alkalommal szervíz el?tt tökig töltöttem az ablakmosófolyadék-tartályt, mindett?l eltekintve ?k felszámoltak 1400 Ft folyadékot. Kedves, nem? Nagyon drága a szervízelés. Kedvezményr?l, (minekután törzsjavíttató lettem) szó sem lehet. stb. stb. stb. Eszükben sincs kicsivel többet megjavítani, mint amennyit feltétlenül szükséges. Persze nem kérném ingyen. Legutóbb pl. a kuplungomról leesett a gumi, kecsesen odahelyezték a plüss telefontartóra, de b...tak szólni. Úgy csúszott a cip?m alatt, hogy majdnem belementen az el?ttem állóba.
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | yaris | Következő autója? | Toyota avensis verso |