Megbízhatatlan pénzfaló
1 amivel még nem volta bajom benne az maga a motor, 1.4eshez képest nem rossz az a papír szerinti majd´ 100 LE. folyamatosan ment tönkre, megbízhatatlan volt, pedig állandó szervízkönyves, és ezen felül nem is a hazai utak "tették tönkre", mert ausztriai autópályák jómin?ség? aszfaltján koptatta a kilómétereit, mégis tönkrement az els? futóm?, miután megcsinálták, elfelejtették a szervízben beállíttani a kerékösszetartást, 2 hónap után dobhattam ki a vadizsír téligumikat, a szervíz persze jópofin: bocsánat, jajajajj, dehát ki nem fizették... aztán azt vettem észre, hogy mozog alattam a vezet?ülés, bevisz szervízbe, hogy nézzék már meg, mi a tököm van vele, erre megnézzük, és a balels? rögzítési pont és még kb. egy 5 centis kör körülötte ki volt szakadva az alvázból:( fele id?ben feleségem vezette, aki ~70 kg, igaz én 100 vagyok, de nem tudom, hogy hogy történhetett ez?? télen ha nyomtam egy padlót neki, felpörgött a fordulatszám, és nem esett vissza, bevittem szervíz, hát biztos valami eltöm?dött, megnézték, kicseréltek, perzse következ? alkalommal ugyanez, utánna kicsit hagytam leállítva, aztán visszaállt, de nagyon zavaró volt, olyan mintha beakadt volna a gázpedál, pedig nem.. hát igazából megbántam nagyon, hogy megvettem, kihasználtam a bels? tér nagyságát pakoláskor, de az a kb. 800.000 ft, amit rá kellett költenem a különböz? garanciális javításokon kívül, arra sarkall, hogy többet Renault-t nem veszek!
- Kiszakadt els? ülés a függesztési pont + 5centi kiszakadt az autó vázából!!! 15.000
- gyertya gyújtótrafó(vagy valami ilyesmi, ezt mondták a szervízben 2x) ~10.000 2x
- els? futóm? részek 50.000
- elektromos hibák a bels? részen (tönkrement kapcsolók..) 10.000
- mindkét els? elektromos ablakemel? 2x ~60.000(akciósan ausztriából)
- elállítódott hátsó ajtózsanér
- télen beakadó fordulatszám..
Renault - Indicar Sopron
az osztályzat tükrözi véleményemet róluk, kedvesek, de hogy értenek is e hozzá?...
Fenntartási költség | (2) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | 19 | Következő autója? | japán, vagy német autó lesz |