Franciázásról leszoktató
Ami lehet az minden elromlott rajta.Gondolkozok azon,hogy autószerelő leszek és levizsgázok.Amit tudtam cseréltem, de a speciális munkákat szerelőre bíztam.14 éves most de nem tudok megválni tőle mert nincs pénzem.Most is folyamatosan csinálom nincs megállás.Már amikor megvettem akkor is a hűtőt és a hengerfej tömítést le kellett cserélnem.Nem volt olyan hónap ,hogy ne kellett volna hozzányúlnom.Nem akarok untatni senkit felsoroltam a hibáit.Kétszer robbantunk vele:egyszer az M3-on a semmi közepén másodjára az M7-en.Kiderült ,hogy azért lökte ki a vizet mert még a hűtősapka is el tud romlani rajta és elengedi a nyomást.De ez már késő volt mert megsütöttem a motort és megégettem a tömítést.Menet közben tört el a lengéscsillapító...Mindenkinek ajánlom ha mártírkodni akar.
- féltengelyek,termosztát,stabilizátor szilent,hűtőradiátor,légbeömlő állító motor,szervócső,első lengéscsillapítók,hátsó lengéscsillapítók,spirál rugók,toronycsapágy,féktárcsák,fékpofák,hengerfej pakolás,vezérműszíj,vízpumpa
AD Autó szervíz Debrecen -Józsa
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1997 |