Francia csók,ami betyár jó:)
ÉN ,mint műszaki gyerek egy "igénytelen" 1000-es suzuki swiftből ültem át a scenicbe.
Bűvölt a család és kellett egy nagy családi gép.Mivel nem akartam hitelt felvenni,így maradt a használt és nem túl drága kategória!
Cimborának van egy citroen xsara picasso,na mondom ilyen kell nekem is,mert bele fér az asszony 2 gyerek , kutya, telek, mindenki.De a keresgélés közepette nem találtam citroent, hanem a sceniceken akadtam meg,amit nem is bánok!
Van egy rigolyám:Soha nem veszek kereskedőtől autót,nem azért mert átvág,hanem azért mert azt a 1-2 százezret inkább a családra költöm.Tehát maradt a használtauto.hu:)
Nem akartam a legolcsobb, leharcolt gépet megveni,de nem is akartam a legpuccosabbat sem,tehát maradt az arany középút.........
Egy korrekt kamionos gyerektől vettem,aki igencsak költött rá.Renault-imádó volt.Onnan tudom,hogy amikor hoztam el a gépet még a gyári olajos flakont is ideadta, hogy ez kell bele.(Elf evolution sxr 5w30).Ő németországba vette és ezzel járt haza.Kellet neki a megbízható vas.Én tudtam, hogy mit veszek,mert erősen utánajártam a gépnek.
Szép lassan kicseréltettem rajta,amiket kellett.ÉS nagyon megbízható a vas.Csak oda kell rá figyelni és nem egy leharcolt szervizelésektől mentes példányt kell megvenni és akkor nincs baj.Nagyon jól pakolható,az átlag fogyasztása is elég jó egy ekkora kasznihoz.Autópályán 100km/h átlaggal 8 liter megpakolva,de nem pályázok és nem megyek csak max 100km-el,akkor kijön 6,5 ből.Kényelmes és sok extra van benne,ami kell a mai világban egy családi autónak.
Költeni kell rá és nincs baj.Én minden autómnál 10 ezrenként olajat cserélek és gyárit teszek bele.Ez a titka a gépek hosszú életének!:)
- Kavics beverte az első szélvédőt 22000ft - Eltört a gyújtáskapcsoló 23000ft - Első és hátsó féktárcsa betétestől.95000ft - Jobb oldali talpas csere.10000ft - Kormány összekötök csere.pár ezer ft. - Hossz bordásszíj és a vele járó feszítő és vezető görgök cseréje.akciósan 30000ft. -
Haver,aki profi:)
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2000 |