Drága családtag
Egy 23 éves autót cseréltem le erre az autóra. Első látásra beleszerettem, Nagyon tetszett az alakja, a külseje és a belseje is. Külön előnye volt a hátsó űlések külön állósága, és 3 pontos biztonsági öve (mindháromba lehet gyermekülést tenni). Az utasteret, csomagteret nagyon jól lehet variálni, kényelmes, nagyon jól vezethető volt. Szerettem, hogy magas autó, kényelmesen be lehetett szállni, és jól kilátni.
A motor erős volt, jól gyorsult, biztonsággal kezdtem bele előzésbe, mert főleg nagyobb sebességnél, szinte "ugrott".
Az elektromos ablak, tükör, stb tökéletesen működött, Fékje nagyon nagyon jó volt.
Na de a futómű többi része...Sajnos siralmas állapotú volt. Szerencsére soha nem hagyott cserben, (bár a talpas csapszeg kiesése után egy cm-t se lehetett vele arrébb menni az út közepéről, alkatrész másnapra).
A kényelmi, extra dolgok tökéletesek voltak, klíma, elektromos ablak, indításgátló, abs, szervo, tökéletes külső és belső, stb, mégis nagyon nehezen tudtam eladni. A rossz futómű és a motortartó bak miatt. Sokat buktam rajta.
- Talpas csapszegek, Kipufogó javítás (teljes cserére is szükség lett volna), izzócserék (időnként eltűnt a tompított fényszóró, majd megjelent újra, biztosíték, izzó OK mellett) lengéscsillapító, csapágyak, motortartó bak, belső ajtónyitó letört, műanyag.
Helyi kisvárosi autószerelő
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1997 |