Csak az idő járt el felette
Használtan vettem Csepelen, Renault szalonból. Korrektek voltak: pontosan tudtam mit kell megjavíttatnom (pl. törött ködfénylámpa, csomagtartó-ablakzár) és mit nem (azzal együtt fogok élni: pl. részben kiégett óra-háttérvilágítás). Azóta a családdal együtt jóban-rosszban. Meglepődve olvasom a "márkatársak" lesújtó véleményét, és időnként azt gondolom, hogy vagy nem vagyok különösebben finnyás az apróbb javítanivalókra, vagy csodálatos szerencsém van. De panaszkodni nem tudok. Három éve hajtom, de még soha bizonytalan sem voltam, hogy nem érek vele oda, ahova akarok. És ugyancsak nem kellett bizonytalankodni, hogy hogyan fognak beférni a csomagok és a családtagok egyszerre. A nagy svéd bútoráruházban nem tudtam annyi lapraszerelt szekrényt venni, amit el ne nyelt volna: hátsó üléseket ki és 250 cm hosszúságig bármit hazaviszek! És közben ringat, ringat, ringat!
Persze van ennél csöndesebb klíma, kanyarbiztosabb felépítmény, jobb gyorsulás. De száz más jótulajdonsággal kárpótolt.
Csak az idő múlására nincs egyetlen szervíznek sem ellenszere, és jobb nem kivárni a pillanatot, mikor már nem fogom ennyire szeretni.
- Kipufogó-felfüggesztés, klíma-fűtőmotor, jobb első elektromos ablakemelő, szélvédőmosó, fényszórómosó, hátsó lengéscsillapítók
Gáspár Miki, Szombathely
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2000 |