Vigyázat leégtem
A kocsi király kategóriás mindent tud amit a mai modern autóknak tudni kell, csak ha elromlik valami elektromos kütyü akkor vége a dalnak. Kicsit furcsa, hogy egy héthónapos autó folyamatosan meghibásodik. A volvohoz nem lehet hasonlítani de nem is egy kategória ez egy igazi családi minden igényt kielégít? autó. A navigáció tökéletesen m?ködik csak az a baj, hogy minimum Ausztriába ki kell menni, hogy értelmét is láthassuk. Talán 2006 tavaszára elkészül a magyar verzió is. A fogyasztás kiválló és a menetteljesítmény is megfelel?, nem idegbeteg a kocsihoz pontosan passzol. A 6 Cd-s Cabasse auditórium igen szépen szól de a Volvo Dolbi Pro Logic gyári zene mellett sajnos elbújhat. Lehet, hogy jó a töréstesztje a scenic II-nek de sajnos nem tudja azt nyújtani biztonságérzetre mint a volvo, valahogy olyan mesterkélt az egész de biztosan m?ködik. Mindenesetre nem akarom kipróbálni. A feleségem oda van érte ? nagyon szereti.
- 17000 kilómeternél gyanútlanul leálltam egy üzletnél a motor leállt de az önindító tovább forgott és ennek megfelel?en szénné is égett. A kocsi majdnem kigyúladt tehát egy porrral oltó szerencsés választás a járgányhoz. Garanciába cseréléték 128.000 Ft.- lett volna. 2 nappal kés?bb letört a xenon fényszoró bal oldali állítómotorjának a pöcke, anyaghiba mondták és cserélték 45.000 Ft.- Most világíta a szervíz lámpa szóltak, hogy izzító gyertyát kell cserélni megrendelték fél óra és beledobják az árat még nem tudom.
Korona Kft. Kecskemét. Király csapat segít?készek és udvariasak igaz mindíg a szerviz bejáróba rakattam le az üzemképtelen vasat, így vagy behúzták vagy kitolták de mindíg az el?z?t választották.
Máshova nem vinném
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |