Nagycsaládosok álma!
Gépjárm? nagycsaládosoknak! A futóm?ve kit?n? és kanyarokban megfelel?en feszes, 170-es tempót vígan viszi, a kátyúkat alig érzi, fékek nagyon megbízhatóak, a szervó kormány pontos, az elektromos kézéfék nem mindig old fel eléggé így tolatva búgó hangot hallat, bosszantó az indexkapcsoló beragadása, a gombnyomásos indítás kártyával csúcs (nem Winklernek való), a motor lehetne nyomatékosabb de az 1.6-s így is jobb mint a 2.0-ás, hátra a három gyerekre nem nagyon megy a f?tés és télen (-10 alatt) a lábam is fázik, a bels? tér szuper, mín?séges tágas és amióta megszoktam azóta a többi autóban bezártságérzésem van, a visszapillantó tükrök lehetnének egy kicsit nagyobbak, sz?k helyen kanyrodáskor vigyázni mert könnyen meghúzható az oldala, tolatásnál tolatóradar kell alig látni hátra, elég sok a holtszög de hát valamit valamiért, a gyerekek kedvence a harmadik sor ülései amit nagyon könnyen felállíthatók, sokat hajtom városban és így is 9.5l/100km körül fogyaszt (1600kg-os a kocsi).
- Index kapcsoló s?r?n megakad, hátsó ablaktörl? néha lefagy de a járm? újraindításával magátol megjavul, amúgy még mostanáig nem cseréltek rajta semmit.
Molnár Autóház Kft.
Szeged