Jácint, a szerethető francia bestia
2 éve vettem meg eme családi járgányt mert érkezett a pici manócskánk. Előtte Corsánk volt s a mérete nem tette őt alkalmassá hogy a vásárolt babakocsit beléje helyezhessük. Sürgősen méretileg nagyobb gépjárművet kellett keresnem. A sors, és a birtokomban lévő készpénz mennyisége úgy hozta hogy egy scenic lett a nyerő. A sok előnyös tulajdonsága lassan felejteti velem a kocsi ronda piros vásári színét. De a szín nálam nem igazán volt szempont a vételnél, fontosabb volt az ár és az állapot. Mivel pesti autó volt pár dolog miatt nem is lepődtem meg. A futóműnél volt pár azonnali javítandó dolog de ezeket lealkudtam a vételárnál. (a 2 gömbfej volt munkadíjjal együtt 20000Ft) Amit nagyon elnéztem az az elektromos ablakok voltak. (februárban vettem a gépet s nem próbáltam ki őket csak itthon. Mit ad isten 1 nem működött. 22000Ft-ba fájt.) Azóta motortartó bakokat (2 db összesen 29000Ft munkadíjjal)cseréltettem s most nemrég 2 toronycsapágyat meg valami lengőkar biszbaszt (nem értek hozzá) összesen 26000-ért. Nekem nagyon bejött a formája s a pakolhatósága. 2,4m betonoszlopokat is vittem már vele (3db). Szenzációs autó. A fogyasztása lehetne kisebb mert ezzel a motorral a városban simán megeszi a 8-at. Azon kívül elmegy 6,5-el 90-nél de a pályán ismét 8 felett van. Az izzókhoz nekem nem kellett még hozzányúlnom (több mint 2 éve vettem!). Mindegyik működik, még a műszerfalban is. Sokan nem szeretik a francia autókat, én is viszolyogtam sokáig tőlük (ez az első francia autóm) de nem kell!!!! Ha olcsón szeretnél viszonylag fiatal nagyméretű autót akkor a scenic-et neked találták ki.
- toronycsapágy, gömbfejek, ablaktörlő motor, motortartó gumibakok
családi barát
Ajánlott "francia" mester