Ipari hulladék.
Iszonyú kényelmes,rugalmas és jól fogyaszt.A javításra költött pénzből elmehettem volna 10 napra Hawaii-ra a barátnőmmel.
- Gyakorlatilag egy ipari hulladék.A Mc Donalds nál a műanyag pohár jobb anyagból készül mint ez.80000 nél a motor egyszer csak reccs megállt.A főtengelycsapágy megadta magát.Az autó Mo. n vásárolt szervízkönyves,épp hogy nem volt parketta a garázsban,Elf olajjal 30000 km enként szervizelve ahogy a nagykönyvben le van írva.3 hónapig legeltek rajta míg össze merték szerelni mert nem tudni miért ment tönkre.800000 ft volt a javítás!!!A kettős tömegű lendkerék 190000 ft nagykeráron amit én vittem,mert a Renaultnál 310000 ért akarták adni!!!kuplung hajtókarok,gyűrűzés hengerfej.40000 után újra tönkrement,ugyanazzal a hibával.Pedig 10000 km enként volt mostmár olajcsere.Most csak 600000 volt mert lelkiismeretesebben lett szerelve meg nem a márkaszervízben.Újra lendkerék,hajtókar és főtengely használtan,japán csapágyak,porlasztók nagynyomású szivattyú javítva.Mint kiderült az autóm motorja konstrukcióhibás,ugyanez a baj minden k9k diesel motorral.
Renault Hungária.Tették a dolgukat,szarból nem lehet várat építeni...De az alkatrészárak súlyosak.
A kocsi sosem volt még ilyen jó.
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2008 |
Teljesítmény | (8) | Km vásárláskor | 72000 |