Autók » Renault » Scenic Ii. (2003-2008)

Scenic Ii. 1.9 dCi

Észrevétlen, francia családtag

2003-ban a megjelenésekor vásároltam az autót, el?tte egy Megane Classic 1.4 16V használtam, különösebb hiba nélkül. Az el?z? autómhoz képest összehasonlíthatalanul jobb, persze más kategória. Nem zörög, nagyon jó a bels? tér min?sége, ha akarom megy mint a golyó. A formája szerintem a legjobb a kategóriában, nagy el?nye hogy nincs kis háromszög ablak mint a többieknél. Ez a rövidebb változat, mivel akkor még a Grand nem jött ki, de nem is hiányzik a nagyobb csomagtartó. Az egész család szereti a belsejét, azt hogy magasan ülünk, ezzel a biztonságérzetük is jobb. Remek az úttartása, kellemes a beltere, a motor nagyon jó. Nállam 5-6 liter között fogyaszt mindegy hogyan megyek vele. A kényelmi funkciói vezetési szempontból kifogástalanok, automata kézifék, mely szinte észrevétlenül teszi a dolgát, automata fényszóró, es?érzékel?s ablaktörl?, és a lagjobb az automat klíma, melynél még sohasem párásodtak a bels? uvegfelületek. Ez nagyon fontos a biztonság szempontjából. A fékek nagyon jók, eltekintve a hibáknál leírtakra, el?tte is, és azóta is remekül m?ködnek. Remek családi autó, remélem az is marad, és továbbra is megbízhatóan m?ködik. Ajánlom mindenkinek, ezzel az 1.9 Dci motorral.

- 3 izzó
- 2 els? tárcsa, betét, 2 hátsó betét garanciában
- 1 toronycsapágy garanciában
- kormánym? garanciában
- szélvéd? tömítés visszahívásra

Renault Baumgartner Csepel, jók de drága a javítás

Fenntartási költség (8) Évjárat 2003
Előző autója? Megane Classis 1.4 16V Következő autója? C-max?, Touran? Corolla-Verso?, ScenicIII?
Verdikt (7.6/10)

Renault Scenic 2003 (2003)