Észrevétlen, francia családtag
2003-ban a megjelenésekor vásároltam az autót, el?tte egy Megane Classic 1.4 16V használtam, különösebb hiba nélkül. Az el?z? autómhoz képest összehasonlíthatalanul jobb, persze más kategória. Nem zörög, nagyon jó a bels? tér min?sége, ha akarom megy mint a golyó. A formája szerintem a legjobb a kategóriában, nagy el?nye hogy nincs kis háromszög ablak mint a többieknél. Ez a rövidebb változat, mivel akkor még a Grand nem jött ki, de nem is hiányzik a nagyobb csomagtartó. Az egész család szereti a belsejét, azt hogy magasan ülünk, ezzel a biztonságérzetük is jobb. Remek az úttartása, kellemes a beltere, a motor nagyon jó. Nállam 5-6 liter között fogyaszt mindegy hogyan megyek vele. A kényelmi funkciói vezetési szempontból kifogástalanok, automata kézifék, mely szinte észrevétlenül teszi a dolgát, automata fényszóró, es?érzékel?s ablaktörl?, és a lagjobb az automat klíma, melynél még sohasem párásodtak a bels? uvegfelületek. Ez nagyon fontos a biztonság szempontjából. A fékek nagyon jók, eltekintve a hibáknál leírtakra, el?tte is, és azóta is remekül m?ködnek. Remek családi autó, remélem az is marad, és továbbra is megbízhatóan m?ködik. Ajánlom mindenkinek, ezzel az 1.9 Dci motorral.
- 3 izzó
- 2 els? tárcsa, betét, 2 hátsó betét garanciában
- 1 toronycsapágy garanciában
- kormánym? garanciában
- szélvéd? tömítés visszahívásra
Renault Baumgartner Csepel, jók de drága a javítás
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | Megane Classis 1.4 16V | Következő autója? | C-max?, Touran? Corolla-Verso?, ScenicIII? |
Verdikt | (7.6/10) |