Autók » Renault » Scenic Ii. (2003-2008)

Scenic Ii. authentic plussz 1,4 16V

Egyterűen családi kompaktkirály

Király, tágas, kényelmes, szuperek a fékek, a futómű ís jó, toleránsan viselkedik vele az autó még olyan forszírozott helyzetekben és vezetési stílusnál is, amely egyébként nem feltétlen lenne alapkövetelmény egy egyterünél. A motor is jó, a kategóriájában kifejezetten erős, még ezt a nagy nehéz és szuper biztonságos kasznit is jól mozgatja, szemégy szerint több gondom akad az elöttem haladókkal, mint én tartanám fel a mögöttem jövőket még autópályán is. Külön gratula a tervezőknek , hogy olyan kasznit készítettel amely úgy tud biztonságos lenni(5*), hogy nem lőréseken mell kikukucskálni , hanem hatalmas üvegfelületek vannak. Emellet jó az a sok technikai újdonság és apró kütyü, amely másoknál nincs,vagy drága extra, itt meg alapárás, mellesleg az sem rossz. Nem véletlen szaladgál belőle annyi!

- Izzócsere 3700 Ft
- Klima gombásodás tisztitása 3500 Ft
- Egy gumi tömítő, rezgéscsillapító cseréje a kormányszerkezetben ( nem a magyar utakra tervezték, ez műszer) garanciában.

Renault Hatvan

Renault Ház

Fenntartási költség (8) Évjárat 2004
Előző autója? Megáne alize Következő autója? Hát feladja a leckét
Verdikt (7.9/10)

Renault Scenic 2003 (2003)