Családi kiránduló autó, kevés kompromisszummal
Ez az első autóm amiből rendesen kilátok, és egyenes derékkal is úgy ülhetek hogy a fejem nem ér a felső kárpitba. Kényelmes, pöcre indul, elővárosi szerű közlekedésben is elmegy 5.5 körül, hosszútávon meg 5 meg egy kicsi.Nem egy erőgép, de 2 felnőttel, meg 2 tinivel még elég dinamikusan el lehet járni. Különösen kellemes az autópálya, meg a külterületi utak közben, pláne tempomattal. Városban kicsit macerás a sok kapcsolgatás, mivel elég rövidek a sebességek. Nagyon elegáns ez a kulcs nélküli nyitás-indítás, de remélem soha nem megy tönkre, mert akkor gondolom mélyen zsebbe nyúlós a javítás.
A motorjának nagyon szép hangja van,és a változó geometriás turbó fütyülésére minden műszaki fogékonyságú ember elégedetten bólogat.
Néhány nehezen szokható tulajdonsága is van a járgánynak:
Az eső érzékelős ablaktörlő törlési tulajdonságát nehéz kitapasztalni, igazából néha akkor is töröl amikor szerintem még nem kéne, viszont akkor meg nem amikor már kellene.
A kuplung pedál hosszú úton, és elég nehezen jár, a használatát szokni kell.
A fékek fogáspontját nehéz szabályozni, meg kell szokni, mert elég harapós.
- -Bal első tompított fény kiégett - -Kilincs nyomógombok működése esetleges( mosás után, hidegben-melegben mindig másik szarakodik) -
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2006 |
Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 20000 |