A dizájnos családi autó
Amiért megvettem az a tágas belső tér és hogy NEM KELL LEÜLNÖM AZ "ASZFALTRA", ha beülök az autómba. A túl sok elektronikától félek egy picit, de a kis generált hibán kívül nem volt vele bajom (ezt lehet, hogy nagyon le kellene kopognom). Most úgy érzem, hogy a benzinesből kell bele a 2.0-ás - főleg hogy elég sűrűn húzgálok vele utánfutót is.
A műszerfal és a kezelőszervek nagyon kézre és "szemre" állnak, az első ülés leghátsó állásában is (mindig úgy van, mert 192 centimmel úgy kell) még nagy marad a lábtér a hátul ülőknek. A csomagtér is kellően nagy (ötszemélyes a család és egy nagyobb kiránduláshoz is elég tágas - babakocsihoz is).
- Kissé alacsony az alja, így 800km környékén sikerült leszaggatnom egy 30X30-as műanyag darabot a motorteret védő műanyagból. Javítása az egy éves szervíznél (talán). - Nem romlott el rajta semmi, csak 400km környékén generált magának egy hibát, mert a hátsó ajtók elektromos gyerekzárját bezárva hagytam és úgy nyitogattam az ajtót kívülről. Hát nagyjából ennyi... - 28000 km-nél (1.5 évesen) előjött az automata indítórendszer problémája, így garancia keretein belül javítottak; hozzáteszem, hogy egy a vezérlést segítő MŰANYAG fogaskerék problémája miatt olaj, olajszűrő, vezérműszíj cseréje történt meg, "cirka" 130.000 Ft lett volna a garancia nélkül. - Azóta izzó problémán kívül egy bal oldali kerékösszekötő csere történt a napokban - 6 évesen műszaki előtt állok...
Renault Molnár Autóház Szeged
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | mégane I négyajtós | Következő autója? | scénic vagy grand scénic |
Verdikt | (7.2/10) |