Szerethető pattanás
Az előző autóm egyik pillanatról a másikra megállt. Pont mikor eladtam volna. (Megérezte?) Így teljesen véletlenül csöppentem bele egy teszt Modusba. Gyakorlatilag fejben már megvettem, de mégcsak nem is igazán láttam. Clióban gondolkodtam, de ez jobban megérte! Kis autó, de tágas térrel. Kettőnknek bőven jó. Már túlvagyunk a nyaraláson is. Be tudtunk pakolni és ment is rendesen. (160-at is bír!) Az üléssorom teljesen előre van tolva, így a csomagtér is megfelelőnek mondható. A fogyasztás 6-6,5 l/100 km. (Kíváncsi leszek a téli, városi üzemmódra.) A motor (1.2, 75 LE) kissé alulteljesít az Astrához képest (1.6, 100 LE), de ez megszokható. Városi közlekedésre bőven elég. A külső hőmérsékletjelzőt hiányolom, és a klímának is több idő kell, viszont nem fogyaszt vele sem sokat. De ez legalább klímás autó. (Idén jó is jött!)
A komfort, útfekvés jó. Kissé az oldalszélre érzékenyebb talán. Könnyen megszoktam a középen lévő digitális műszerfalat is. Tetszik az is, hogy nem jön folyton velem szembe egy hasonló! Ad egy kis egyediséget, különlegességet a sok Suzuki, Clió, Skoda között!
Megvettem, majd fokozatosan megszerettem. Tetszik! Remélem még sokáig "megszolgál".
- Szerencsére még semmi!
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |