Fritzi a takarekos
Üdv minden jelenlegi es leendö Modus tulajdonosnak!
Marcius vegen vettem meg Öt, mar a probauton szeles vigyorral szalltam ki belöle, a hatas azota is maradt :)
A motor hidegen zajos, majd par perc utan elcsendesedik es kellemes fogyasztas mellett (4.0-as atlag, kimeletes jobblabbal) lehet akar 1250-1300km-t is autozni vele egy tankkal.
A fedelzeti szgep az elsö par szaz km alatt megtanitja fogekony gazdajat a motor nyomatekanak optimalis kihasznalasara, ezaltal a fogyasztas drasztikus csökkentesere.
Az auto relativ magas epitese miatt erzekenyebb az oldalszelre, mint az elödje volt (19-es), viszont jol atlathatova teszi a közlekedest es kivalo kilatast biztosit.
Az ide-oda mozgathato es varialhato hatso ules kivaloan es könnyen hasznalhato, különleges flexibilitast kölcsönöz az autonak. A hatso ajtoba epitett masodik "kisajto" varosi parkolasnal szuper jo szolgalatot tesz.
Összegezve eddigi rövidke 2 honapos tapasztalatomat: minden tekintetben pozitiv csalodas.....bar az üzemanyagarak most pillanatnyilag csak az elektromos autoknak kedveznek.
Kellemes autozast mindenkinek!
2008.07.26.
Atlagfogyasztas 3.96l/100km
Ket hete elromlott a kormanyszervo, a Renault Assistant csak 3 napra ad csereautot. No igen, de mi van ha tovabb tart a javitas...hopp....no igen, akkor sajat zsebböl fizetendö a masodik csereauto...ez törtent....ennyit a Renault Mobiltas Garanciajarol.
- Kormanyszervo (1500€......lett volna), de azert aggodalomra ad okot
Renault Hans Voss, egy sajat allitasuk szerinti 5 oras munkat egy het alatt vegeztek el, amugy korrektnek tüntek.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |
Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 2000 |