Zörgő hintó
Szeretem mert gyönyörű,kényelmes,csodálatosan fogyaszt,és nagyon jól megy. 6-liter felett még nem tudtam lenyomni a torkán akárhogy hajtom pedig szinte full városi használat sok dugóval+utánfutó.Ugyanez városon kívül 4.5-4.8!
Azonkívül utálom is,mert mindig olyan érzésem van,hogy nem visz el A pontból B pontba.Pedig még le se robbant,de mégis ezt érzem állandóan.Az előző Suzukimnál ilyet sose éreztem:)
Az utastér egy hónapig volt csendes,most recseg-ropog minden.Szabadidőmben zörgésmentesítem az autót,már szinte minden alá szivacsot tettem.
Márkaszervizekről:Minősíthetetlen,csak addig voltam ügyfél amig leszurkoltam érte 4.5 millát.Nagyon sok Meganos barátom van,és szinte minden szervíz fent van a feketelistán.
Nem ritka,hogy a szervízbe megkarcolják,behorpasszák a kasztnit,és volt olyan is,hogy kiesnek csavarok mert elfelejtik visszahúzni őket.Rentgeteg bosszúságot okoztak már,de nem az autó rossz hanem ez emberi hanyagság.Többször kellett már leüvölteni a szervízvezetőt,hogy történjen már valami pozitív is velem,de én voltam a" túl igényes " ügyfél.
Alapjában véve szerethető autó,csak nem túl hosszú életüek az alkatrészei.Ez a probléma orvosolható lenne ha a Renault kirugná a beszállítói felét,és végre minőségi alkatrészekből építkezne. Pl:Fékbeszállítók,csapágyproblémák,gyujtótrafók........és sorolhatnám reggelig:)
Legközelebb biztos japán gépet veszek,mert a szervíz megutáltatta velem a márka hírnevét!
- Kinyomócsapágy csere 3500km-nél
- motortartó bakok csere 28000km-nél
- kormányösszekötő csere 30000km-nél
Renault Kelet-Pest
( Hatalmas arc,zéró tudás)
Kerülje mindenki!!
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2005 |