Autók » Renault » Mégane (2002-2008)

Mégane 1,5 dci

Vettem egy rönót

Lásd máshol is, teljes elégedettség. Ilyet még nem pipáltam. Gyilkos tempó, gyerekek zilálják szét és bírja. Semmi sem kopik rajta, mintha új lenne, pedig a mi családunk...
Ami nagyon tetszik: megbízható mint egy Schavhausen óra, úgy is jár, mindig pöccre indul, rendkívül kényelmes. Gondolom csak a rosszakarók fognak err?l a márkáról rosszat beírni, mivel csak jó tapasztalatunk van.

- Ablakemel?k gombjai kifényesedtek. Szervíz válasz: rendelünk ausztriából.
- R. kártya nem indított, mert ráültem, s persze, hogy elrepedt. Maradt a tartalékkártya. Csinálhatnák er?sebb anyagból is.
- Menet közben leállt, elballagtam a benzinkútig, aztán megint ment.(állítólag ez sem megy benzin nélkül - pedig dízel - ???)
- Máskor "insert card" szervíz szerint semmi gond "ilyenek ezek" ha nem teszi be az ember a kártyát. Én meg azt hittem, alapból jár az autómata indítás. Ha ezt tudom, úgy rendelem.
- önindító még ebben a korában is halkan teljesít, a
- Kp-zár nyit-zár-nyit-zár... szinte a gombot nem is nyomom. Aztán megnyugodott a kezdetben hangosabb kattogás, ma csendesen és szépen m?ködik.
- s ezernyi érintési nyom a légzsáktól kezdve a szélvéd?kig mindenen meglátszik az ujjnyomat.

Mindent kipróbáltam, ami elérhet?. Van egy két szervíz ahova nem megyek többet (VW, Audi, Porsche)

Fenntartási költség (10) Évjárat 2003
Előző autója? Fabia Következő autója? mindegy csak renault legyen
Verdikt (8.7/10)

Renault Mégane 2002 (2002 - 2007)