Vettem egy rönót
Lásd máshol is, teljes elégedettség. Ilyet még nem pipáltam. Gyilkos tempó, gyerekek zilálják szét és bírja. Semmi sem kopik rajta, mintha új lenne, pedig a mi családunk...
Ami nagyon tetszik: megbízható mint egy Schavhausen óra, úgy is jár, mindig pöccre indul, rendkívül kényelmes. Gondolom csak a rosszakarók fognak err?l a márkáról rosszat beírni, mivel csak jó tapasztalatunk van.
- Ablakemel?k gombjai kifényesedtek. Szervíz válasz: rendelünk ausztriából.
- R. kártya nem indított, mert ráültem, s persze, hogy elrepedt. Maradt a tartalékkártya. Csinálhatnák er?sebb anyagból is.
- Menet közben leállt, elballagtam a benzinkútig, aztán megint ment.(állítólag ez sem megy benzin nélkül - pedig dízel - ???)
- Máskor "insert card" szervíz szerint semmi gond "ilyenek ezek" ha nem teszi be az ember a kártyát. Én meg azt hittem, alapból jár az autómata indítás. Ha ezt tudom, úgy rendelem.
- önindító még ebben a korában is halkan teljesít, a
- Kp-zár nyit-zár-nyit-zár... szinte a gombot nem is nyomom. Aztán megnyugodott a kezdetben hangosabb kattogás, ma csendesen és szépen m?ködik.
- s ezernyi érintési nyom a légzsáktól kezdve a szélvéd?kig mindenen meglátszik az ujjnyomat.
Mindent kipróbáltam, ami elérhet?. Van egy két szervíz ahova nem megyek többet (VW, Audi, Porsche)
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | Fabia | Következő autója? | mindegy csak renault legyen |