Autók » Renault » Mégane (2002-2008)

Mégane RS 2.0

Szeeeeeeretjük a Kék RS-t!!!

Szerelem első látásra! De tényleg. Jó, van ilyen-olyan baja, kisebb- nagyobb, de melyik mai agyon elektronikázott fullos csoda cuccnak nincs? Minél több kütyüt találnak ki, annál több fog tönkre menni. Közben pedig azt mondom 225 lóerő, iszonyat nyomaték, mi imádjuk, hogy kőkemény végül is sportautót vettünk vagy mi? Tőlem pattoghat a rossz utakon, meg a kátyukon, meg kell fogni, ennyi / mondjuk ezek az utak azért annyira nem tesznek jót neki /. Ez nem úszós luxuskocsi, de nem is baj! Bejáratással egyre jobb lett és mondhatom a párom és én is máig nagyon imádjuk. Pedig már három éves, de családtag és cseppet sem unjuk! Sőt! Valóban nem olcsó a vas összességében / tankolás, biztosítás, szervíz stb. /, viszont élmény az tuti. Kicsit mondjuk lehetne áramvonalasabb, hogy holmi Octavia RS ne huzzon el 250 felett/ ilyen csak 1-szer fordult ám elő! /, de azért megtartjuk a nyomott hátsó felével együtt.

- Ablak leesett az ajtóba, digitklíma rendre elfárad és büdös, fékek állati hangot adnak / mint minden Renault-ban /, légzsák visszajelző állandóan kivillan.

Fenntartási költség (3) Évjárat 2005
Megbízhatóság (8) Vezetett km 72000
Előző autója? Következő autója? Alfa GT
Verdikt (6.4/10)

Renault Mégane 2002 (2002 - 2007)