STRAPABIRÓ ÉS IGÉNYTELEN
Itt ott zörög az étvágya sem túl kicsi,DE lehet bele pakolni megbízható,gyors és árban is elfogadható én 6 éve használom és a mai napig szeretem
- Fényszóró izzó sűrűn kiég nehezen lehet cserélni,ajtó nyitó záró mikrokapcsoló már mind kicseréltem elégé húzós,amúgy nagyon megbízható nem bántam meg hogy eszt választottam
Renault MOLNÁR CELLDÖMÖLK nagyon megbizhatóak ,pontosan és jól dolgoznak ,az áraik elfogathatóak és ami lényeg nem vágják át a vevőt,nálok igaz a mondás a VEVŐÉRT MINDENT,70 km re vannak tőlem de ha időm engedi ott javitattokmég soha nem csalódtam az általuk elvégzet t munkában ,SOHA nem vágtak át AJÁNLOM MINDEN RENAULT TULAJDONOSNAK nem fogtok csalódni 8 éve vettem az 1 Renault ott náluk a 2-at is ott vettem ne sajnáljátok a + kilométert MEGÉRI
Renault CSÁSZÁR -Ajka Bakony-Gyepes Mivel 3 km re van tőlem autóvásárláskor 1 utam hozzájuk vezetett,érdektelenül flegmán viselkedtek,tehát nem itt vásároltam az 1 Renault gépkocsimat teltek az évek többször próbálkoztam de a hozzáállás nem változott,megvettem a 2 Renaultomat de nem náluk úgyszintén a nem hozzáillő viselkedés miatt,a napokban betértem 1 olajcserére,szóbeli árajánlatot kértem adtak is de amikor fizetnem kellet a szervizvezető merőben más árat mondott ,nyeltem egyet és fizettem Most éppen új autót akarok vásárolni DE ezek után nem a RENAULT CSÁSZÁR-nál fogom venni ILYEN JÓL MEGY A BOLT ????én NEM AJÁNLOM S E N K I N E K
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Thália 1,5 DCI | Következő autója? | – |