Autók » Renault » Mégane (2002-2008)

Mégane Grandtour 1,5 dCi (82le)

Rosszhírű nő helyett megbízható házastárs

Féltem egy kicsit a Renault -tól, sok ismerősöm megbizhatatlannak mondta, de az ár - felszereltség arány és a formája (nekem nagyon bejött) miatt döntöttem mellette. Nem bántam meg, fogyasztásban verhetetlen és 110.000 km alatt csak egyszer hagyott cserben (ékszíjtárcsa), ha a családdal megyün elfér a gyerek összes kacatja. A motor mindennapos használatban (70 % főut 15% város 10% mellékut 5% Apálya) teljesen kielégítő. Persze valami erősebb fullosabb autót is el tudok képzelni magamnak de ez a mai magyar realitás
Ami rosszat tudok mondani:

- A kormány és az ajtó fogantyú csúnyán megkopott,
- a fényszóróizzók cseréje saját kézzel egy horror (rendőr figyelmeztetésére esőben a térdelve a kerékjárati ívbe matatva ....szóval nem úgy néztem ki utána mint aki 4 milliós kocsival jött , hanem mind aki traktorral és kétszer lerobbant)
- Néha itt ott nyikorog hidegben a a műszerfal
+ lásd hibalista
más rosszat nem tudok a többi dolog pozitív

- jobb ködlámpa párásodás - 40.000 km körül

10 es lenne ha mindig ráérne

Fenntartási költség (7) Évjárat 2004
Előző autója? Swift Gs 1,3 - 2001 Következő autója? még nem tudom
Verdikt (6.8/10)

Renault Mégane 2002 (2002 - 2007)