Roger és én
Hibái ellenére imádom ezt a mocskot. Kényeles, a derekamat jól tartja éles kanyarokban, a kormány fenomenális. Sajnos nem tapasztaltam a beigért hideget a kartámaszomban, pedíg ment a kondim. A fék baró csak az ABS késobb, ha már felesleges a használata akkor is kattog, nyikorog.
A kuplung és a váltó egy VW után kicsit csalódás volt, de hamar belejöttem, és így már nem is olyan rémes. Csak még annyit, hogy kétszer volt csereautó nálam. Az egyik egy 460 Km-t futott Bora, a másik egy viseltesebb Toledo. A Megane-hoz képest mindkét autó fapad. És pont a Bora volt nagyobb csalódás. !60 Km után nyikorog a múszerfal? De gáz. Ezekben mind élen jár a Megane, és hangsúlyozom fóleg kényelemben. Megbíhatósága számomra nem kifogástalan. Megyek a városban, minden elQzmény nélkül kreccs reccs, a váltóm megadta magát. A keresztezödéböl sem tudtam kijönni, mivel beállt. Gondolhatod milyet égtem. Amúgy idén eladom, egy új Civic-et tervezek vásárolni. Barbarossa
- 22000 Km-nél komplett váltócsere. Állítólag anyaghiba:) Hál´ Istennek garanciális volt, amúgy 690.000. lett volna.
- Indítómotor csere. Állítólag szériabetegség a kerregés beindításnál.
- Bal tükör fútés.
- Egyenlóre.........