Renault Sport nincs jobb!
Kedves Ismerősöm 2006 vette meg ezt az autót. Mindig mondtam neki, hogy vigyázzon rá, mert az enyém lesz. Így is lett. 2013.Januárjával el is hoztam. Azóta kétszer voltam vele szervízben. Klímagáz feltöltés és gyári xenon kiégett...Tehát semmi. Az autó nem hiába a Hungaroringen is élmény autózás alatt hirdetik. Akik szeretik a feszes futóművet a keményebb kormányt és a sportost megjelenést ajánlom! Gondolom akkor a 225 ló mindent el is mond. Fogyasztás. Ha nyomod eszik ilyen egyszerű (12 liter körülbelül) ha nem nyomod nem eszik annyira. Budapest-Hajdúszoboszló 7.9 liter normál tempóba. Nem rég volt fenn egy cikk a Totalcaron amiben összehasonlították az új megane rs-t és ezt. Hát nem tudtak a fiúk se belekötni pedig 10 éves autóról beszélünk lassan. Egy dolog hogy az első üléseknél az ajtó behúzó elkopott. Le kell fújatni vagy be bőröztetni. Tulajdonképpen csak ajánlani tudom! Bőr ülések nagyon kényelmesek igazi sport hatást nyújt a kagyló forma. Egyedül amit meg kell gondolni rajta, hogy a súlyadó azért nem egy 1.6-os megane súlyadójával egyezik meg. Aki nem szereti a francia autókat szívesen elviszem egy körre ;)
- Kiégett a GYÁRI xenon égőm. - Klímagáz feltöltés.
Vecsésen Dózsa György 58-ba Renault szervíz.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Xantia | Következő autója? | Golf |