Olyan, amennyi - ár érték arány tökjó
A kocsit 0 km-esen vették a szüleim aztán átvettem én. A motorhangja ahogy teltek az évek kicsit megférfiasodott, de nem zavaró (csak mikor -10fokba erőlködik indításnál). Az autó nagyon megbízható, soha semmi gond nem volt vele műszakilag, csak kötelező szervizre kellett vinni, meg tankolni.
90000 km-nél a dolgok sérülékenyebbé válnak, így egy komolyabb autópályázgatás után generátor szíjat kellett benne cseréltetni, de amúgy bármikor el mernék indulni vele bárhova.
Az erősebb motor nem ártana, mert ez az 1.5 dCi inkább városi, vagy középtávú utakra oké nyugodt autózáshoz, meg ilyen nagyi látogatásokhoz. Sűrűbb autópályás hasznáaltnál már lehet meggyorsulna a motor halála, ráadásul a gyorsulása is inkább szar mint jó, ettől függetlenül baromira szerethető, mert kézre áll minden, kényelmes is, és véleményem szerint jó minőségű is. Az ára megengedi az extrákat,ami szerintem kell is bele... bár az újba már elég sok midnen benne lesz...
- kormányemelő, de azt apám törte le... meg néha kiég egy-egy égő, de ez normális. nemrég a generátor szíjjal volt gáz, de olcsón megúsztam
KanizsaCar
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | Corolla | Következő autója? | Laguna, Vectra, esetleg Megane III |
Verdikt | (7.1/10) |