Nyöszögős Mégane 2
Elöszöris az autó holland.Tehát no szervizfüzet hiába igérgette a BUDAÖRSI ÚT 60/C -ÉS kereskedő.felvoltam készülve,hogy használt meg külföldi,de amit az a kereskedés csinál az vérlázitó.Volt nekik 5db Megánjuk a legszebbett kiválasztottam leelőlegeztem és mikor mehettem érte egy más km-számú autót kaptam ill. a szervizkönyv ami babla volt.Persze a km kb.50000km-rt tekertek igy hát rosszul indult és igy is lett tovább.Engem nem értek olyan hibák ,hogy nem müködött valami bocsánat a kormányzár egyszer bezár -egyszer nem de nem annyira érdekes ezért nem foglalkoztam vele.Ami nagyon bosszant azok a ZÖRGÉSEK!!!!Hálistennek sok autót vezettem és folyamatosan cég autókat vezetek ami FIAT DOBLO-BÓL ÁLL és öt ember használja de nem zörög a MÜSZERFAL ,AJTÓZÁR BOWDEN, ÜLÉS,A-OSZLOP TAKARÓ.AMI BÜN SZAR AZ A FÉK NEM LEHET VELE ÚGY MEG ÁLLNI HOGY NE KIMONDOTTAN A FÉKEZÉSRE FIGYELJEK MOST MÁR,HOGY ELKOPTAK A BETÉTEK IGY KICSIT JOBB,DE NEM HISZEM ENNEK IGY KELL MÜKÖDNIE AUTÓPÁLYÁN NAGY SEBESSÉGRŐL FÉKEZVE TÖKÉLETES,DE A VÁROSBA EGY BICAJ JOBBAN FÉKEZ NEM KAP BE.AZTÁN AZ ELINDULÁS A KUPLUNG HIHETETLÜN SZAR ÉS NEM AZÉRT MERT CSÚSZNA CSAK BIZONYOS FORDULATSZÁMNÁL INDUL EL NORMÁLISAN (1000). TISZTELT TERVEZŐK BESZÁLLITÓK FIGYELJETEK JOBBAN ODA ÉS AMIT CSINÁLTOK PROBÁJÁTOK KI 1 PÁR ÉVES AUTÓBA ÉS RÁJÖTTÖK MIT HOGY KÉNNE. A HÉTVÉGI PROGRAMJAIM MINDIG MEG VANNAK ZÖRGÉSCSILLAPITÁS ÉS KILAZULTCSAVAROK ÁTHUZÁSA.MOTOR OK EGY TANÁCS A LEGJOBB A GYÁRI MICHELIN GUMI üdv.TB
- KORMÁNYMÜ ZÖRÖG
- AJTÓZÁR NYÖG
- A-OSZLOP KÁRPIT PATTOG
- FÉK BEKAP
- KUPLUNG KAKI
- KORMÁNYZÁR
nem kell a márkaszerviz magas rezsi inkább a szomszéd haver
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | CORSA | Következő autója? | OPEL,JAPÁN |