Autók » Renault » Mégane (2002-2008)

Mégane 1,4 Berline Auth

nem én akartam ilyet

Francia cég vállalati autó fehér egynégyes 5ajtósból és egynégyes fehér 5ajtósból választhattam. Idétlen formája miatt nehéz vele parkolni, a csomagtartó rosszul használható és kicsi. Unalmas a belseje és olyan büdös műanyagszagú volt egy évig, hogy a fél fizetésem wunderbaumokra költöttem, hogy a ruhám ne vegye át a higitó és valami szerves hulladékszag elegyét. Az ülések kényelmetlenek, a 90-es években volt egy csont alap escortom, annak is jobbak voltak az ülései. A motor 3ezerig csendes, de addig kispolszkinyi ereje sincs, utána már szeicsentónyi lesz, de már üvölt a hangja.
A kidolgozás minősége és a megbizhatósága nagy 0, törzyvendég vagyok a szervizben.
Vezetni se jó, nemcsak a kőkori motorja miatt, a kormánynak semmi köze az úthoz, a fék kétállású kapcsolóval is helyettesithető lenne, vagy nem fog, vagy az utasok felkenödnek a szélvédőre ( a soför csak akkor nem, ha erősen fogja a kormányt és jól kitámaszja magát )
Magamnak ennyi pénzért ilyen tákolmányt biztos nem vennék

- 1 trafó, ülésállitás szétesett, 1szer letiltott mosatás után, kipufogó rögzités, váltóból elvesztek a fokozatok ( először nehéz volt hátramenbe tenni, azután eltört valami tengelyrögzités ), jobb hátsó ajtónál beázás, klima fémesen morgott, ablakemelő befeszült, sok izzócsere ( bp-i utak állapota miatt ), 30 ezer km után tücsök és kabócahadak kezdtek garázdálkodni a műszerfalban, kártyahiba

Renault Budakalász, Renault Délpest
drága, lehúzós szervizek, félvállról kezelik és hülyének nézik az ügyfeleket, csak addig kedvesek, mig az ember megveszi a kocsit, utána mintha ők tenének szivességet, hogy javitják
A flottás autóknál jó vastagon fog a ceruzájuk
ha az enyém lenne nagy ivben kerülném őket

Fenntartási költség (1) Évjárat 2005
Előző autója? Nissan Almera ( céges ) Következő autója? másik céges autó
Verdikt (1.3/10)

Renault Mégane 2002 (2002 - 2007)