Autók » Renault » Mégane (2002-2008)

Mégane 1.5 DCI 82 lóerős

megbántam, hogy Meganet vettem

Az első új autóm,egy csomó kedvezményt és extrát adtak, nagyon kedvező volt az ára, ezért választottam.
A fogyasztás nagyon jó, a motor a legjobb része, bár nem forma1-es, de nyomatékos és csendes.
Az anyagminőség gyenge, a műanyagok karcolódnak, a kárpitok nyeklenek, a kezelőszervek olyan kinézetűek 2 év után, mint egy 15 éves golfban. A kormány érzéketlen, a fék országuton jó, de városban kis sebességnél ön és közveszélyes, mert befog és nem adagolható a fékerő. A váltó először hátramenetnél vacakolt, majd egyesnél is, garanciában cserélték. Az elektormos gondok kétheti rendszerességgel visszajönnek, a szerviz sem tud segiteni. A metálfényezés festése-lakkozása gyenge, hamar karcosodik a gépi mosóban. Megbántam, h nem szántam rá többet és nem vettem más tipust, sajnos az értékvesztés, a hitel miatt ugysem tudnám nagyon nagy bukás nélkül eladni,már előre félek, mi lesz ha 100ezer km közelében leszek, ha már ujkorában ilyen megbizhatatlan

- váltó ( anyaghibás ) garanciában, tükörmozgatás, hátsó ajtó rosszul csukodott ( beállitás ) elektromos hibák, féknyereg, lötyögött a hátsó ülés ( nem vettem észre , mikor átvettem, aztán megpróbálták azt bemagyarázni, h biztos szétszedte valaki )

Renault Délpest
összezsirozta a szerelő a hátsó ajtókárpitot és letagadták, izzócsrénél lehagyták a gumikupakot a nagy sietségben ( izzócserére 2 napot vártam a gyorsszerviznél, 1,5 órát várattak, majd majdnem 2 órát állt bent az autó)

Fenntartási költség (1) Évjárat 2007
Előző autója? Astra 1,7D GL Következő autója? bármi, de nem Renault
Verdikt (1.8/10)

Renault Mégane 2002 (2002 - 2007)