Autók » Renault » Mégane (2002-2008)

Mégane 1,6 16v grandtour

Külalak 5-ös, tartalom 3-as

hirtelen felindulásból választottuk, kombiba szerintem a legszebb, kényelmes ,bár az első üléslap hihetetlenül rövid,minden kényelmi felszereléssel ellátott.A klimája szerintem gyenge(automata)nyáron 15 c-ra kell állitani ,hogy elviselhető legyen a meleg.Rugózása az uthibákat nem nyeli el, egy francia autótól ebben többet vártam.Az első 1 évben imádtam, mindaddig, mig 18000km-nél toronycsapágyakat kellett cseréltetni, ami azóta is kopog, szerviz szerint tökéletes,aztán a második télen az autó inditás után fura hangokat(szelepek)hallatva leállt,csak 3-4 szeri inditás után "talált" magára az alapjárat ami már meleg motornál sem tünt kifinomultnak,mindez persze a 30000-res szerviz után(55000ft).Ezzel a hibával szervizhez fordulva közölték a rossz hirt:tönkrement a szivóoldali vezérlés,garancia 2 hete lejárt :180000 lenne a javitás lehet ,hogy átvállalnak belőle 40%-ot,(ha-ha)különböző kuncsorgás után.Innentől kezdve már nem szeretem az autót annyira,már keresem a helyettesét,de az bizti ,hogy nem francia lesz.Ja, és azzal a 115LE-vel én sem találkoztam még.

- toronycsapágy18000km-nél azóta is kopog .garanciában,szivóoldali vezérlés kuka32000km-nél200000ft lenne zsebből

renault kőbánya

Fenntartási költség (5) Évjárat 2004
Megbízhatóság (5) Vezetett km 32000
Előző autója? astra sedan1.6 16v Következő autója? alfa, vagy japán
Verdikt (5.7/10)

Renault Mégane 2002 (2002 - 2007)