Kényelmes útitárs
Nos..Elvárásaim teljes mértékben kielégítette..Hosszas válogatás után kötöttem ki ennél az autónál.Évjárat,ár és értékarány számomra itt volt a legmegfelelőbb.4 évesen vettem az autót,63000 km volt belehazudva.Kb a duplája lehetett bent,de sebajj,egybevan a kocsi.Felszereltsége kiválló,nagyon sok mindent tud,van amit nem is használok..Pl.automata fényszóró és ablaktörlő/majd én eldöntöm mikor akarok világítani és ablakot törölni:)/Kényelmes a könyöktámasz és kézre vannak a kapcsolók.Az autót könnyű és jó vezetni.Való igaz,a lábaknál lehetne egy kicsit nagyobb hely,de nekem ez 100km.folyamatos vezetés után tűnik csak fel.Ami nekem egy sorscsapás,az a Philips cd-rádio..Katasztrófális és rossz választás volt a Renaulttól..Úgy pörget,mint egy tetű és nincs számláló se..Kerreg recseg,egy szar!De ha kicserélem!?Nem lesz kijelzőm és multikormányom:( A fogyasztás normális,városban 7,2 hosszút menve 6,5 re is levihető.Ami zavar még:Nyikorgó fékek,néha nyöszörgő belsőkárpit/nem vészes/ Ajánlom a kocsit,de vágni nem szabad.Puha és finom az egész.
- kiégtek a tompított fényszórók
Velem nem járt még szerelőnél
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2004 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 20000 |