kényelmes, megbízható, igazi családi autó
Szalonból vettem. Előző autóm, Renault, Clio volt, amit családi okok miatt kinőttünk. A Cliot nagyon szerettem, ezért választottam újra Renault. A grandtour szerintem az egyik legszebb kombi, mai napig is nagyon tetszik. A motor meglepően jól viszi a nagy kasznit, a fogyasztás vegyes használatban (fele város, fele országút (120-160 km/h), sportos sítlusban), a 17 col. kerékkel 5,2-5,5, téli kerékkel, vagy sporolós vezetés mellett 5 l/100 km. Megj: 4,9 alá nem tudtam levinni, 5,7 felé sem!! Autópályán 140-150 km/ó-t szereti a legjobban, a felett is megy, ha szükséges. A belseje kényelmes, és tágas, a csomagtartót soha nem tudtuk megtölteni:-)).
Összefoglalva szerintem nagyon jó, családi autó, ami soha nem hagyott cserben és soha nem éreztem, hogy szégyenkeznem kellene vele, városban és autópályán sem.
- ajtót záró (gombok) hidegben már az első évben elromlott. a múszerfal sajnos zörög (3 éves az autó). Másra nem emlékszem. Motorikusan hibátlan.
Tamás Autó, Vác
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | clio III | Következő autója? | Renault Laguna, vagy Honda Accord dízel |
Verdikt | (7.7/10) |