Kényelmes csalábi kombi a család kedvence
Helló mindenkinek! Nagyon szeretem ezt az autót, kényelmes tágas eddig megbizható is. Igazi családi autó, egy gyönyörű kombi a kategória társai között. A motor nem egy lóerő bajnok de nincs különbség az 1.6-os hoz viszonyítva. 3000f/min után elég vehemensen dolgozik ez az agregát én szeretem ezt a motort volt Clio III-ban is ez dolgozott, igaz egy kicsit fürgébben. (-100 kg körül). Hosszú távon límával simán megelégszik 6. literrel, vegyesben 7-7,5 liter között alakul a fogyasztás. A ClioIII -nak is kellett ennyi, sőt néha több is. Amit szerencsétlen megoldásnak tartok az az első fényszóró izzójának lehetetlen cserélési módszere, de azért megoldható. Az utastér tágas, hátul a két gyerekülés között simán elfér egy felnőtt, a csomagtér óriási. Az utazási komfort nagyon jó szinte siklik az úton és nem igazán jutnak be a zajok az utastérbe. Nekem 1991 óta több Renaultom volt és van jelenleg is de volt Japán autóm, is /Nissan még az echte Japán fajtából/ amit nem tudtam megszokni így ment a háztól
Minden autónak vannak hibái de azt legtöbb esetben a beszállítók által gyártott elektronikai tartozékok gyártási hibái okozzák /modulok, fényszórok stb./
2011.04.10. 39 000km.
Továbbra sem történt meghibásodás az autón.Izzó kiégés nem történt.
Kapott közben egy levehető Bosal vonóhorgot, amit tudok mindenkinek ajánlani, ha vonóhorog feltételben gondolkodik, mert ez tényleg minőségi és méretpopntos tipus. Ezzel együtt újra kellett műszakiztatni, de cserélni nem kellet semmit. Fogyasztás továbbra is elfogadható pl.: egy Horvát nyaralás során 5 személy+full pack-kal tartós 130-as tempónál 6,9 liter körül fogyasztott ami nem rossz a súly / lóerő viszonylatában. Továbbra is szeretem, csalódást nem okozott, viszont majdnem lecseréltem egy új Meganra, de az óriási árveszteség miatt inkább lemondtam róla mert hitel az nem kell. Ha bemész a szalonba és autót akarsz venni KP.ra abban a pillanatban + 400 000 forintal kerül többe a kiválasztott tipus mert hát az akciós ár csak minimum 1 millió Ft . hitel felvétele esetén áll, a beszámolt autód árát, meg a béka ..alá húzzák.
Ami nem annyira jó az, hogy a kárpitok műanyag elemei eléggé hajlamossak a karcolódásra, de ettől még egy nagyon használható és pakolható családi autónak számít.Amúgy ez a kis motor a jelenlegi sebesség határok mellett bőven elég ennek az autónak, aki meg száguldozni akar az a "Fámával " néz szembe, utánna meg a postással aki viszi az ajálott küldeményt, szóval jó ez így ahogy van.
- Nem romlott el rajta semmi eddig.
Renault Baumgartner Szombathely, miután meghasonultam a Celldömölki aparátustól.2011.04.Továbbra is Renault Baumgartner Szombathely, Ők nagyon korrektak és segítőkészek, le a kalappal előttük!!!
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2008 |
Előző autója? | Clio III. Dinamic Plus | Következő autója? | Talán maradok a márkánál |
Verdikt | (8.5/10) |