Kedves öszvér, meghálálja a gondoskodást
Sokan riogattak a vásárlás el?tt. (nem lett igazuk) Ez volt életem 2. új Renaultja, mindkett? bevált. Nem akartam kimondottan Renault-t venni, de az ár/felszerelttség összehasonlításban kiütéssel gy?zött. A Renault ezt az er?sségét a mai napig megtartotta.
A közel 70 ezer km alatt amit vezettem nem volt igazi problémám. Volt egy fényszóróizzó cserém amit a gyári helyett Tungsrammal pótoltam a gyári ár töredékéért. A garancia lejárta EL?TT egy héttel megadta magát a kézifék. Beszorult a gombja. Fékezte a kerekeket, csak rögzíteni nem lehetett.
Más problémám hál´Istennek nem volt az autóval.
A Good-Year GT-2-es gumit zajosabbnak találom a volt Clióm Continentaljánál, viszont nem akar kopni. További kíméletes használat mellett szerintem 120-ezerig elmegy (komolyan mondom (írom), nem túlzok.
A fogyasztás is elégedettségemre szolgál, kerek 1 literrel kevesebbet eszik a gyári adatnál. 6,2 , 6,3 L/100km-rel is beéri. Hozzátartozik az igassághoz, hogy szeretem az autóimat, éppen ezért nem is ütöm-vágom ?ket. Ebb?l következik, hogy a fékbetétek is bírni fogják 100-ezerig.
A szervizzel viszont nem vagyok kibékülve. Általános véleményem a márkaszervizekr?l, hogy irreálisan drágán dolgoznak és inkább csak a karbantartások elvégzésére alkalmasak.
- Fényszóróizzó 1db
- Kézifékkar