Kategóriájában a legszebb,és kényelmesebb!!! :)))
Gyönyörű,kényelmes autó volt amit csakis és kifejezetten megszorult anyagi helyzet miatt cseréltem le egy 9 éves xsara combi (1.9 tdi) -ra!(mellékesen szólva a citrom a maga 9 évével közel olyan kénelmes mint a 4 éves megane volt......ennyit a francia kényelemről :)))
nem vagyok megszállott francia párti,nyúztam már felíciát,sierrát,c-s corsát,szutyukit,.....de kényelemben a nyomába sem érhet semmi (katagória beli autó...) a franciáknak!
Ha rosszat kellene mondanom a meganról......max annyi hogy a jobb oldali hátsó ajtó központi zárja néha külön életet élt...nyitásnál zárva maradt......olyankor újra zártam.....és a második nyitásnál már nyílt :)
A céges szerviz rohadt drága volt.......de az utcán csak tankolnom kellett,és vakon megbíztam benne miszerint a világ végéig is elvinne!!!
A balkánt megjártam vele 4 felnőtt.....csomagtartóba egy tű sem fért volna be....tetőbox (320l) fullon......a balkáni közlekedés morált követve ment a vezetés 3000 km 100km/6.2l fogyasztás!!!És túrtam nekei végig keményen!!!
városban asszonynak (Bp dugó,budai hegyek,belváros aki ismeri tudja miről beszélek:)) 8-8.5 l.........nekem 9-9.5-10 liter! 1.4 -es 80 lovas moci volt benne ami hihetetlenül dinamikusan mozgatta az autót!A renault motorokról (benzines) annyit tudni kell szeretik a fordulatot 3000-től a tiltásig érzi mmagát elemében :)) Ha tehetném újra vennék R Megane-t!!! Viszont MEGMARADT A KÉT NYÁRON HASZNÁLT 48 EZER FORINTOS GYÁRI TETŐCSOMAGTARTÓM (3500FT BÁRKI VIHETI + 4 DB KORMORAN 195/65/15 (MICHELIN TERMÉK) 1000KM-T FUTOTT TÉLI GUMI!ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN, ALKU NÉLKÜL 30000FT ÉRDEKLŐDNI AZ sm-32@freemail.hu címen lehet :)) A megane-t pedig csak ajánlani tudom mindenkinek,a megszállott német autópártiak meg egyszer az életben üljenek bele középkatagóriás franciába.....és a saját bőrükön érezhetik a különbséget :))
Mégvalami.....aki teheti 1-2-3 éves korában vegye meg.....mert akkor a legjobb az áruk,és még viszonylag megkíméltek!!!
- 4 év alatt semmi gond nem volt az autóval!!!
- egyszer volt egy dugulása (egy henger nem ment) de azt egy egyszerű szupermarkettekben kabható injektor tisztítóval kihajtottam belőle!
4 évig garanciális volt,csak hivatalos szervizekbe hordtam,ahol is vegyes tapasztalatokkal gazdagodtam :)
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | sierra | Következő autója? | citroen xsara 1.9 tdi (külföldi) |